Menu

Wat kunnen we allemaal voor je doen?

Van professionele schoonmaak tot reparaties & onderhoud en binnenkort ook zaken als dieptereiniging en groenvoorziening, bij Tisser van Asito regel je al je facilitaire zaken simpel en snel online

Professionele schoonmaak

Met ruim 60 jaar ervaring in de zakelijke schoonmaakbranche, is het wel duidelijk waar Tisser in uitblinkt. Zoek je een betrouwbare schoonmaker? Eenmalig of op vaste basis? Laat je online matchen aan één van onze professionals. Onze schoonmakers zijn echte 'helden voor de zaak'. Aanpakkers met kennis van zaken, die waar nodig met je meedenken. Die een kei zijn in schoonmaken, maar daarnaast ook een bloemetje voor op de koffietafel kunnen regelen. Daarnaast staat ook onze serviceafdeling voor je klaar met deskundig advies op maat. Want hoe fijn het ook is om alles snel online te kunnen regelen, soms gaat er niets boven persoonlijk contact!

Meer over Professionele schoonmaak

Tisser... bijna

Tisser groeit! We werken continu aan het verbeteren van onze service en het uitbreiden van ons dienstenpakket. Binnenkort kun je bij Tisser ook terecht voor:

Glasbewassing (buiten)

Gevelreiniging en –onderhoud

Dieptereiniging keukens

Dieptereiniging sanitair

Tapijt- en meubelreiniging

Bedrijfsverhuizingen

Reinigen kantoorapparatuur

Interieurbeplanting & groenvoorziening

Reinigen van raambekleding

Specialistisch vloeronderhoud

Leveren van kantoorartikelen

Klus2Fix

Wanneer kan ik mijn dienstenpakket uitbreiden?

Laat je e-mailadres achter en je krijgt een seintje zodra er nieuwe facilitaire diensten beschikbaar zijn. Deze zijn vanaf dat moment meteen via jouw account op Tisser.nl te bestellen.