€100,- korting op je boodschappen bij Albert Heijn!

In samenwerking met Albert Heijn krijgen bestaande en nieuwe klanten van Tisser tot wel €100,- korting op de zakelijke boodschappen! Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en hoe jouw organisatie deel kan nemen aan deze exclusieve actie.

Zo werkt de kortingsactie!

Tisser

Meld je aan bij Albert Heijn als zakelijk klant

Om gebruik te maken van de actie moet je beschikken over een zakelijke account bij Albert Heijn. Deze kan je creëren op de AH website via onderstaande link. Heb je al een AH zakelijke account? Vraag dan direct de korting aan via het formulier op deze pagina.

De voordelen van AH zakelijk
Tisser

Vraag vervolgens je kortingscode aan via het formulier op deze pagina

Heb je een AH zakelijke account aangemaakt of had je al een account? Vraag dan via het formulier onderaan deze pagina de korting aan.

Tisser

Onze serviceafdeling regelt de kortingscode bij Albert Heijn

Onze collega's van de serviceafdeling regelen een persoonlijke kortingscode en delen deze met je via e-mail. Deze kan je op elk gewenst moment gebruiken om korting te krijgen op je zakelijke boodschappen!

Tisser

Zo gebruik je de kortingscode

De kortingscode kan worden ingevuld bij het afrekenen van je bestelling bij Albert Heijn, via je zakelijke account. De kortingscode hoeft maar één keer ingevoerd te worden, enkel en alleen tijdens de eerste bestelling. Daarna zal het systeem de volgende kortingen automatisch meenemen.

Tisser

Zo werkt de korting op je bestellingen

Je krijgt tot 100,- korting verdeeld over de eerste vier bestellingen:

  • 1e bestelling 15,- korting 
  • 2e bestelling 25,- korting 
  • 3e bestelling 30,- korting 
  • 4e bestelling 30,- korting
Tisser

Vraag hier je korting aan

Heb je een zakelijke account aangemaakt bij Albert Heijn? Stuur ons dan de bedrijfsgegevens die je hebt doorgegeven bij AH via dit formulier en wij regelen de korting!