€100,- korting op je boodschappen bij Albert Heijn!

Met het grootste gedeelte van de Covid-maatregelen achter ons kunnen we eindelijk weer samen lunchen met onze collega’s! Om dit te vieren hebben we samen met Albert Heijn een leuke actie opgezet. Ben je een bestaande- of nieuwe klant van Tisser, dan krijg je tot wel €100,- korting op je zakelijke boodschappen.

Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en hoe jouw organisatie deel kan nemen aan deze exclusieve actie.

Zo werkt de kortingsactie!

Tisser

Meld je aan bij Albert Heijn als zakelijk klant

Om gebruik te maken van de actie moet je beschikken over een zakelijke account bij Albert Heijn.Heb je al een AH zakelijke account? Vraag dan direct de korting aan via het formulier op deze pagina.

Bij Albert Heijn zakelijk doe je online makkelijk en snel alle boodschappen voor op de zaak.

Houdt zelf controle over je inkopen en regel alles eenvoudig centraal via ons online bestelplatform. Een bezorgmoment reserveren kan al 3 weken van tevoren en de dienst is geheel vrijblijvend.

Lees alle voordelen van AH zakelijk
Tisser

Vraag vervolgens je kortingscode aan via het formulier op deze pagina

Heb je een AH zakelijke account aangemaakt of had je al een account? Vraag dan via het formulier onderaan deze pagina de korting aan.

LET OP: Je kan tot uiterlijk 23 augustus 2021 gebruik maken van deze kortingscode bij je zakelijke boodschappen.

Tisser

Onze serviceafdeling regelt de kortingscode bij Albert Heijn

Onze collega's van de serviceafdeling regelen een persoonlijke kortingscode en delen deze met je via e-mail. Deze kan je op elk gewenst moment gebruiken om korting te krijgen op je zakelijke boodschappen!

Tisser

Zo gebruik je de kortingscode

De kortingscode kan worden ingevuld bij het afrekenen van je bestelling bij Albert Heijn, via je zakelijke account. De kortingscode hoeft maar één keer ingevoerd te worden, enkel en alleen tijdens de eerste bestelling. Daarna zal het systeem de volgende kortingen automatisch meenemen.

Tisser

Zo werkt de korting op je bestellingen

Je krijgt tot 100,- korting op je zakelijke boodschappen. Deze korting is te verdelen over de eerste vier bestellingen, op de volgende wijze:

  • 1e bestelling tot 15,- korting 
  • 2e bestelling tot 25,- korting 
  • 3e bestelling tot 30,- korting 
  • 4e bestelling tot 30,- korting
Tisser

Vraag hier je korting aan

Heb je een zakelijke account aangemaakt bij Albert Heijn? Stuur ons dan de bedrijfsgegevens die je hebt doorgegeven bij AH via dit formulier en wij regelen de korting! (Let op: vul hieronder de gegevens in die bekend zijn bij Albert Heijn)