Interieurbeplanting

Interieurbeplanting is meer dan ‘even wat planten in plantenbakken plaatsen’. Of het nu gaat om groen op de werkplek; groen op kantoor; groen in ontvangstruimtes; groen voor kantines of binnentuinen: een groene omgeving zorgt voor sfeer, rust, gezondheid en ontspanning.

  • Voor ontwerp, plaatsing en onderhoud.
  • Sfeerverhogend en passend bij de uitstraling van je bedrijf.
  • Ook voor hoogwaardige zijde- en/of textielplanten.

Groenverzorging

Hoe houd je het groen mooi, gezond en representatief? Dat doe je door te kiezen voor groenverzorging via Tisser. Wij adviseren je graag en zoeken een passende oplossing voor ieder budget.

  • Voor binnen en buiten.
  • Een vaste prijs per maand, kwartaal of jaar.
  • Uitgevoerd door ervaren groenspecialisten.

Tuinonderhoud

Het onderhouden van tuinen en terreinen kan een tijdrovende klus zijn. Groenspecialisten van Tisser weten we als geen ander hoe ze tuinen moeten onderhouden. Voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud zijn onze partners de helpende hand voor jouw tuin!

  • Tuinonderhoud van klein tot groot.
  • Professionele uitstraling van het bedrijfspand.
  • Eenmalig of seizoensgebonden.

In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Stap

Kies je diensten

Stel je dienstenpakket samen en wij berekenen de kosten voor je. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een scherpe aanbieding in je inbox.

Stap

Wij gaan aan de slag

Accepteer je de offerte? Dan gaan we direct aan de slag en houden je op de hoogte van alles rondom jouw dienstverlening.

Stap

TIS goed geregeld!

Onze professionals zorgen ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Betalen doe je achteraf op één verzamelfactuur.

Daarom kies je voor Tisser

Onderdeel van Asito met ruim 65 jaar ervaring

Wij werken met ervaren en gekwalificeerde professionals, die uitvoerig zijn opgeleid en proactief met je meedenken

Bespaar gemiddeld 2 uur per week

TIS in een appje geregeld en aan het eind van de maand zichtbaar op één verzamelfactuur. Zo bespaar je tijd met het regelen en de administratie van al jouw facilitaire diensten.

Géén vaste contracten en maandelijks opzegbaar

Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben je bij Tisser niet gebonden aan lange vaste contracten en kun je maandelijks onze dienstverlening pauzeren of beëindigen.

Betaal niet meer dan nodig.

Stel zelf je facilitaire diensten samen. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Iets wijzigen? Wijzigingen worden automatisch aan het einde van de maand verrekend.

Dit zeggen onze klanten

Tisser zorgt voor fijne werkplekken en een mooi visitekaartje van ons bedrijf. Als werkgever kun je de zelfstandige medewerkers van Tisser rechtstreeks aansturen, dat is erg fijn.
Jurre Kuijper No Nonsense
We kwamen op de website van Tisser en het was meteen duidelijk waar we aan toe waren en dat sprak ons erg aan. Binnen een week stond er al iemand voor de deur! Het was echt zo geregeld.
Olaf Peters Markant
Na onze verhuizing hebben we schoonmaak van Tisser. Alles was snel en goed geregeld, met een bekend gezicht als schoonmaakster, Adriana. We zijn helemaal tevreden!
Wil Janssen InnoValor

Vraag vrijblijvend een prijs aan

Prijs berekenen