Juridische dienstverlening voor ondernemers

Hulp nodig bij juridische vraagstukken binnen uw onderneming? Kijk dan eens naar de de juridische diensten in de Ondernemerswinkel van Centraal Beheer!

Meer weten? Bekijk het overzicht hieronder.  Of ga direct naar de Ondernemerswinkel.

Overzicht juridische dienstverlening

Tisser

Overleg met een jurist

Snel antwoord nodig op een juridische vraag? Even kort  overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Kies dan voor direct contact met een jurist. 

Bekijk deze dienst
Tisser

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden

Het correct opstellen van algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden is belangrijk voor elke onderneming. Laat voorwaarden opstellen of beoordelen door een jurist tegen een vast laag tarief.

Bekijk deze dienst
Tisser

Arbeidsovereenkomst opstellen

Nieuwe werknemer? Laat dan een arbeidsovereenkomst opstellen door een gespecialiseerd jurist. Zo weet je zeker dat alle belangen zijn beschermd en de afspraken goed worden vastgelegd.

Bekijk deze dienst
Tisser

Persoonlijk juridisch advies

Juridisch advies passend bij jouw  persoonlijke situatie. Maak gebruik van een kosteloos intakegesprek en bespreek samen met een jurist de beste vervolgstappen.

Bekijk deze dienst
Tisser

Opstellen & onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst

Beëindiging van een arbeidscontract? Voorkom een geschil en laat een vaststellingsovereenkomst opstellen door een gespecialiseerd jurist.

Bekijk deze dienst

Bekijk deze dienst
Tisser

Koopcontract laten controleren

Bij het tekenen van koopcontracten is het belangrijk vooraf goed geïnformeerd te zijn en de mogelijke risico’s te kennen. Laat een gespecialiseerd jurist jouw koopcontract daarom vooraf controleren.

Bekijk deze dienst
Tisser

Onderhandelen door een jurist

Hulp nodig bij het onderhandelen met andere partijen? Samen met een jurist kiest je de voor jouw beste onderhandelingsstrategie. Ook het onderhandelen zelf kan de  de  gespecialiseerde jurist voor je doen.

Bekijk deze dienst
Tisser

Huurcontract controleren

Ga je een bedrijfspand huren of verhuren? Laat dan een jurist het huurcontract controleren. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bekijk deze dienst
Tisser

Juridische procedure voeren

Hulp nodig bij het voeren van juridische procedures? Een gespecialiseerd jurist helpt bij het opstellen van de beste procedurestrategie en voert vervolgens de juridische procedure.

Bekijk deze dienst
Tisser

Arbeidscontract laten controleren

Hebben je werknemers al jarenlang dezelfde arbeidsovereenkomst? Of heb je juist een nieuw arbeidscontract opgesteld? Laat deze dan tegen een laag tarief controleren door een jurist.

Bekijk deze dienst
Tisser

Hulp bij incasso

Heb je je na de facturatie en betalingsherinnering nog geen betaling ontvangen? Kies dan voor hulp bij incasso door gespecialiseerde juristen. Ook voor hulp bij eventuele juridische procedures.

Bekijk deze dienst

Bekijk deze dienst
Tisser

Klantenservice

Whatsapp
0618415685

E-mail
info@tisser.nl

Telefoon
0546 - 212 136

Adresgegevens

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons. We helpen je graag.