scroll down

Tisser: Ruim 65 jaar ervaring in een online jasje

Tisser is een nieuwe online dienst voor het MKB en onderdeel van het gerenommeerde schoonmaakbedrijf Asito. Dat betekent ruim 65 jaar ervaring als facilitair dienstverlener, in een modern en digitaal jasje. Tisser matcht je snel en eenvoudig aan één van onze professionals op het gebied van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten. Wat jouw wensen ook zijn, met Tisser regel je het simpel en snel online.

Van professionele schoonmaak tot reparaties & onderhoud en binnenkort ook zaken als dieptereiniging en groenvoorziening. Tisser werkt continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons dienstenpakket.

Bekijk onze diensten


In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Geef je wensen door

Heb je een eenmalige opdracht of zoek je een vaste schoonmaker? Geef ons je wensen door en we berekenen direct de kosten voor je.

Plaats je opdracht

Zeg je 'ja'? Dan matchen wij je aan één van onze schoonmakers in jouw regio. Onze schoonmaker maakt een afspraak met je.

Geniet van een fris en verzorgd bedrijf

Onze schoonmaker zorgt ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Wil je een keer van dag ruilen of heb je een bedrijfsfeestje? Ook dat regel je eenvoudig via Tisser.

Daarom kies je voor Tisser

Ervaren en gekwalificeerde schoonmakers & andere facilitaire professionals.

Tisser staat voor kwaliteit. Daarom werken wij met vaste medewerkers, die door ons worden opgeleid tot echte 'helden voor de zaak'. Helden die goed zijn in wat ze doen en proactief met je meedenken.

Snel en simpel online geregeld.

Uitgebreide offertetrajecten en administratieve rompslomp? Daar doen wij niet aan. Met Tisser regel je alles direct online.

Geen vaste contracten.

Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben je bij Tisser niet gebonden aan lange vaste contracten.

Voor eenmalige én terugkerende schoonmaakopdrachten.

Eén keertje een professionele schoonmaker nodig? Of zoek je een professional die wekelijks langskomt? Je regelt het met Tisser.

Betaal niet meer dan nodig.

Kies je diensten via jouw eigen online omgeving. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Wijzigingen worden automatisch aan het einde van de maand verrekend.

Rechtstreeks contact met jouw schoonmaker.

Iets wijzigen of heb je vragen? Overleg het rechtstreeks met jouw schoonmaker of neem contact op met onze serviceafdeling.