Menu

Over Tisser

Wist je dat onze roots op het gebied van professionele schoonmaak en facilitaire dienstverlening teruggaan tot 1952? Als onderdeel van het veelbekroonde schoonmaakbedrijf Asito, vind je bij Tisser dezelfde expertise, kwaliteit en service. Schoonmaak en aanvullende diensten, hip, modern en in een digitaal jasje.

Onze missie

Professionele schoonmaak en andere facilitaire diensten toegankelijk maken voor de kleinere ondernemer. Dát is onze missie. Tisser is er voor het MKB, de eenmanszaak en het kantoor aan huis. Oftewel: voor elke ondernemer die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn of haar bedrijf en dit graag snel en eenvoudig geregeld wil hebben. Wij de expertise, jij de regie!

Vind jouw held voor de zaak

Bij Tisser regel je al je facilitaire zaken eenvoudig online en rechtstreeks met één van onze schoonmakers. Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaker, een ervaren vakman voor onderhoud en reparaties of heb je andere facilitaire wensen? Tisser matcht je aan een echte professional in jouw regio. Eenmalig of op vaste basis en snel en simpel geregeld. Wat ons uniek maakt? Tisser werkt lokaal en met eigen mensen, die we opleiden tot echte ‘helden voor de zaak’. Helden die kennis van zaken hebben en waar nodig met je meedenken. Daarnaast staat ook onze serviceafdeling voor je klaar met deskundig advies op maat. Want hoe fijn het ook is om alles snel online te kunnen regelen, soms gaat er niets boven persoonlijk contact!

Onderdeel van Asito

Tisser is een nieuwe online dienstverlening van Asito, al sinds 1952 een bekende naam in de professionele schoonmaakbranche. Asito wordt al jaren op rij door Blauw Research uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Diezelfde kwaliteit vind je ook bij Tisser, verpakt in een digitaal jasje. In tegenstelling tot veel online platforms, werkt Tisser niet met ZZP’ers, maar met vaste medewerkers. Als onderdeel van de Asito familie, worden al onze medewerkers door Tisser gescreend en opgeleid. Zo heb jij de garantie dat je te maken hebt met een betrouwbare en gecertificeerde schoonmaker en kunnen we in het geval van ziekte of uitsnel snel een geschikte vervanger voor je regelen.

In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Geef je wensen door
Heb je een eenmalige opdracht of zoek je een vaste schoonmaker? Geef ons je wensen door en we berekenen direct de kosten voor je.

Plaats je opdracht
Zeg je 'ja'? Dan matchen wij je aan één van onze schoonmakers in jouw regio. Onze schoonmaker maakt een afspraak met je.

Geniet van een fris en verzorgd bedrijf
Onze schoonmaker zorgt ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Wil je een keer van dag ruilen of heb je een bedrijfsfeestje? Ook dat regel je eenvoudig via Tisser.

Daarom kies je voor Tisser

Ervaren en gekwalificeerde schoonmakers & andere facilitaire professionals. Tisser staat voor kwaliteit. Daarom werken wij met vaste medewerkers, die door ons worden opgeleid tot echte 'helden voor de zaak'. Helden die goed zijn in wat ze doen en proactief met je meedenken.

Snel en simpel online geregeld. Uitgebreide offertetrajecten en administratieve rompslomp? Daar doen wij niet aan. Met Tisser regel je alles direct online.

Geen vaste contracten. Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben je bij Tisser niet gebonden aan lange vaste contracten.

Voor eenmalige én terugkerende schoonmaakopdrachten. Eén keertje een professionele schoonmaker nodig? Of zoek je een professional die wekelijks langskomt? Je regelt het met Tisser.

Betaal niet meer dan nodig. Kies je diensten via jouw eigen online omgeving. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Wijzigingen worden automatisch aan het einde van de maand verrekend.

Rechtstreeks contact met jouw schoonmaker. Iets wijzigen of heb je vragen? Overleg het rechtstreeks met jouw schoonmaker of neem contact op met onze serviceafdeling.


Heb je vragen over Tisser?

Meer weten over hoe Tisser werkt of heb je een andere vraag? Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen.

 • Wat is Tisser?

  Tisser is een online platform dat bedrijven en gecertificeerde schoonmakers in de regio op een laagdrempelige manier met elkaar verbindt. Via jouw persoonlijke portal op Tisser.nl regel je al je facilitaire zaken eenvoudig online. Hier plaats je opdrachten en heb je rechtstreeks contact met jouw schoonmaker. Via jouw online omgeving heb je daarnaast toegang tot al jouw gegevens, gemaakte afspraken en facturen.

 • Is Tisser verbonden aan Asito?

  Ja! Tisser is een nieuwe dienst van Asito, sinds 1952 een bekende naam in de schoonmaakbranche. Asito wordt al jaren op rij door Blauw Research uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Diezelfde kwaliteit vind je ook bij Tisser, verpakt in een moderner, sneller en digitaler jasje.

 • Voor wie is Tisser?

  Tisser levert professionele schoonmaak en aanvullende facilitaire diensten aan het MKB, eenmanszaken en thuiskantoren. Oftewel: voor elke ondernemer die een ervaren schoonmaker zoekt en dit snel en simpel geregeld wil hebben.

Bekijk alle vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op

Doe vrijblijvend de prijscheck

 • Professionele schoonmaak door gecertificeerde en door Asito opgeleide schoonmakers
 • Gegarandeerd vervanging bij ziekte of uitval
 • Korte lijnen en rechtstreeks contact met jouw schoonmaker
Prijs berekenen