TIS Ruim 65 jaar ervaring in een online jasje

Tisser is een nieuwe online dienst voor het MKB en onderdeel van het gerenommeerde schoonmaakbedrijf Asito. Dat betekent ruim 65 jaar ervaring als facilitair dienstverlener, in een modern en digitaal jasje. Tisser matcht je snel en eenvoudig aan één van onze professionals op het gebied van schoonmaak, groenvoorziening, reparaties en onderhoud. Wat jouw wensen ook zijn, met Tisser regel je het simpel en snel online.

Bekijk onze diensten


Onze missie

Professionele facilitaire diensten toegankelijk maken voor de kleinere ondernemer, simpelweg de helpende hand bieden voor kantoor. Dát is onze missie. Tisser is er voor het MKB, de eenmanszaak en het kantoor aan huis. Wij de expertise, jij de regie!

De helpende hand voor kantoor

Bij Tisser regel je al je facilitaire zaken eenvoudig online en rechtstreeks met één van onze dienstverleners. Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaker, een ervaren vakman voor onderhoud en reparaties of heb je andere facilitaire wensen? Tisser matcht je aan een echte professional in jouw regio. Eenmalig of op vaste basis en snel en simpel geregeld. Wat ons uniek maakt? Tisser werkt lokaal, met eigen mensen en betrouwbare partners, zodat onze dienstverleners echt ‘de helpende hand voor kantoor’ zijn. Dienstverleners die kennis van zaken hebben en waar nodig met je meedenken. Daarnaast staat ook onze serviceafdeling voor je klaar met deskundig advies op maat. Want hoe fijn het ook is om alles snel online te kunnen regelen, soms gaat er niets boven persoonlijk contact!

Onderdeel van Asito

Tisser is een nieuwe online dienstverlening van Asito, al sinds 1952 een bekende naam in de professionele schoonmaakbranche. Asito wordt al jaren op rij door Blauw Research uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Diezelfde kwaliteit vind je ook bij Tisser, verpakt in een digitaal jasje. In tegenstelling tot veel online platforms, werkt Tisser niet met ZZP’ers, maar met vaste medewerkers. Zo heb jij de garantie dat je te maken hebt met een betrouwbare en gecertificeerde dienstverlener.

In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Geef je wensen door

Heb je een eenmalige opdracht of zoek je een vaste schoonmaker of vakman? Geef ons je wensen door en we berekenen direct de kosten voor je.

Plaats je opdracht

Zeg je 'ja'? Dan matchen wij je aan één van onze dienstverleners in jouw regio. Onze 'helpende hand' stemt alles verder met je af.

TIS geregeld

Onze professionals zorgen ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Al je facilitaire zaken regel je eenvoudig via Tisser!

Daarom kies je voor Tisser

Onderdeel van Asito met ruim 65 jaar ervaring

Wij werken met ervaren en gekwalificeerde professionals, die uitvoerig zijn opgeleid en proactief met je meedenken.

Voor eenmalige én terugkerende opdrachten.

Heb je een eenmalige opdracht? Of zoek je een vakman die wekelijks langskomt? Je regelt het met Tisser.

Geen vaste contracten.

Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben je bij Tisser niet gebonden aan lange vaste contracten.

Betaal niet meer dan nodig.

Kies je diensten via jouw eigen online omgeving. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Wijzigingen worden automatisch aan het einde van de maand verrekend.