Menu

Tisser: professionele schoonmaak en andere facilitaire diensten op maat

Bij Tisser van Asito maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Met Tisser regel jij je professionele schoonmaak, reparaties & onderhoud al jouw andere facilitaire diensten eenvoudig online. Snel en simpel, zonder gedoe!

Daarom kies je voor Tisser

Professionele schoonmaak en andere facilitaire professionals. Zoek je een betrouwbare schoonmaker, een ervaren vakman of heb je andere facilitaire wensen die vragen om een echte pro? Tisser matcht je aan één van onze ‘helden voor de zaak’. Eenmalig of op vaste basis en direct online geregeld. Onze helden zijn goed in wat ze doen, maar denken ook proactief met je mee. Een schoonmaker die ook zorgt voor een bloemetje op de koffietafel? Dat doet een Tisser held!

Voor het MKB, eenmanszaken en kantoren aan huis. Tisser maakt professionele schoonmaak en andere facilitaire diensten voor iedereen toegankelijk. Ook voor de kleine ondernemer die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn of haar bedrijf.

Eenmalig of op vaste basis een schoonmaker inhuren. Heb je eenmalige opdracht of zoek je een betrouwbare schoonmaker op vaste basis? En gaat je voorkeur uit naar de ochtend of juist de avonduren? Met Tisser regel je het hoe en wanneer het jou uitkomt!

Direct online geregeld. JUitgebreide offertetrajecten en administratieve rompslomp? Daar doen wij niet aan. Tisser houdt het graag simpel. Regel al jouw facilitaire zaken eenvoudig online en rechtstreeks met jouw schoonmaker. Via jouw eigen online omgeving op Tisser.nl heb je altijd en overal inzicht in je geplaatste opdrachten en facturen. Een extra opdracht inplannen of een afspraak wijzigen? Ook dat regel je allemaal in een handomdraai.

Ervaren en gekwalificeerde schoonmakers. Tisser is onderdeel van schoonmaakbedrijf Asito. Al onze medewerkers zijn door Asito opgeleid. Dat betekent dat ze in het bezit zijn van een vakdiploma schoonmaak of deze binnen een jaar halen. Zo ben jij verzekerd van een betrouwbare, gescreende én gekwalificeerde schoonmaker.

Betaal niet meer dan nodig. Op Tisser.nl stel je gemakkelijk zelf je dienstenpakket samen en betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Tisser.nl werkt daarnaast met een vast schoonmaaktarief van € 26,95 per uur, exclusief btw en schoonmaakmaterialen. Zo kom je nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Geef ons je wensen door en je ontvangt meteen een offerte op maat.

Maandelijks opzegbaar. Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben jij als klant niet gebonden aan lange vaste contracten. Via jouw online omgeving op Tisser.nl kun je jouw facilitaire diensten eenvoudig uitbreiden, wijzigen of stopzetten.

In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Geef je wensen door
Heb je een eenmalige opdracht of zoek je een vaste schoonmaker? Geef ons je wensen door en we berekenen direct de kosten voor je.

Plaats je opdracht
Zeg je 'ja'? Dan matchen wij je aan één van onze schoonmakers in jouw regio. Onze schoonmaker maakt een afspraak met je.

Geniet van een fris en verzorgd bedrijf
Onze schoonmaker zorgt ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Wil je een keer van dag ruilen of heb je een bedrijfsfeestje? Ook dat regel je eenvoudig via Tisser.


Doe vrijblijvend de prijscheck

  • Professionele schoonmaak door gecertificeerde en door Asito opgeleide schoonmakers
  • Gegarandeerd vervanging bij ziekte of uitval
  • Korte lijnen en rechtstreeks contact met jouw schoonmaker
Prijs berekenen