Daarom kies je voor Tisser

Ervaren en gekwalificeerde schoonmakers & andere facilitaire professionals.

Tisser staat voor kwaliteit. Daarom werken wij met vaste medewerkers, die door ons worden opgeleid tot echte 'helden voor de zaak'. Helden die goed zijn in wat ze doen en proactief met je meedenken.

Snel en simpel online geregeld.

Uitgebreide offertetrajecten en administratieve rompslomp? Daar doen wij niet aan. Met Tisser regel je alles direct online.

Geen vaste contracten.

Bij Tisser houden we van flexibiliteit. Daarom ben je bij Tisser niet gebonden aan lange vaste contracten.

Voor eenmalige én terugkerende schoonmaakopdrachten.

Eén keertje een professionele schoonmaker nodig? Of zoek je een professional die wekelijks langskomt? Je regelt het met Tisser.

Betaal niet meer dan nodig.

Kies je diensten via jouw eigen online omgeving. Zo betaal je nooit voor zaken die je niet nodig hebt. Wijzigingen worden automatisch aan het einde van de maand verrekend.

Rechtstreeks contact met jouw schoonmaker.

Iets wijzigen of heb je vragen? Overleg het rechtstreeks met jouw schoonmaker of neem contact op met onze serviceafdeling.

In 3 stappen naar een fris en verzorgd bedrijf

Geef je wensen door

Heb je een eenmalige opdracht of zoek je een vaste schoonmaker? Geef ons je wensen door en we berekenen direct de kosten voor je.

Plaats je opdracht

Zeg je 'ja'? Dan matchen wij je aan één van onze schoonmakers in jouw regio. Onze schoonmaker maakt een afspraak met je.

Geniet van een fris en verzorgd bedrijf

Onze schoonmaker zorgt ervoor dat jouw kantoor er weer piekfijn uitziet. Wil je een keer van dag ruilen of heb je een bedrijfsfeestje? Ook dat regel je eenvoudig via Tisser.