Menu

Werken bij Tisser

Tisser van Asito is een jong bedrijf met grote ambities. Met onze online dienst op het gebied van facilitaire dienstverlening voor het MKB, willen we de nummer 1 van Nederland worden. Daarvoor zijn wij op zoek naar schoonmaakhelden en andere facilitaire medewerkers. Echte aanpakkers, die samen met ons willen groeien. Die hun eigen uren willen bepalen, maar daarbij wel verzekerd zijn van een gedegen opleiding en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij onze nieuwe held voor de zaak?

Dé perfecte combinatie van vrijheid en zekerheid

Schoonmakers op een unieke manier koppelen aan kleinere bedrijven, met dat doel is Tisser opgericht. Voor onze klanten betekent dit meer flexibiliteit, maar voor jou als medewerker natuurlijk ook. Via Tisser.nl bepaal je namelijk zelf wanneer en hoeveel je werkt en regel je al je afspraken rechtstreeks met de klant. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en kun jij je richten op dat waar je goed in bent. En ben je een keer ziek of ga je op vakantie? Als onderdeel van de Asito familie, word je bij Tisser gewoon doorbetaald. Dé perfecte combinatie van vrijheid en zekerheid!

Solliciteer bij Tisser

Tisser is voortdurend op zoek naar nieuwe helden, van schoonmaker tot servicedesk medewerker. We nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Jouw voordelen

Werken bij Tisser heeft veel voordelen;

 • Meer zelfstandigheid en vrijheid in je werk
 • Extra uren, wanneer het jou uitkomt
 • Rechtstreeks overleggen met de klant
 • Uitgebreide ondersteuning via je werknemers app
 • Doorbetaling bij vakantie en ziekte
 • Pensioenopbouw
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van opleidingen

Heb je vragen over Tisser?

Meer weten over hoe Tisser werkt of heb je een andere vraag? Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen.

 • Zijn de schoonmakers van Tisser ZZP'ers?

  Nee, als onderdeel van de Asito familie werkt Tisser alleen met vaste medewerkers. Zo weet je zeker dat jouw schoonmaker gescreend is en door ons wordt opgeleid. Bij Tisser vinden we het belangrijk om goed voor onze mensen te zorgen. Is jouw schoonmaker ziek? Dan wordt deze door ons gewoon doorbetaald. Een ander voordeel dat Tisser met vaste krachten werkt, is dat je de garantie hebt op vervanging, mocht jouw schoonmaker ziek zijn of om een andere reden uitvallen.

 • Wat doet een professionele schoonmaker?

  Van een professionele schoonmaker mag je verwachten dat deze de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Hieronder vallen stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van de werkplekken, het sanitair en het trappenhuis en het lappen van de binnenkant van de ramen. Heb je specifieke wensen? Overleg dit dan rechtstreeks met jouw schoonmaker. Onze Tisser helden worden daarnaast getraind om proactief mee te denken. Heb je vragen of ben je benieuwd hoe de facilitaire dienstverlening voor jouw bedrijf beter ingericht kan worden? Schroom niet om jouw schoonmaker om advies te vragen. Voor deskundig advies op maat is het ook mogelijk om te bellen met onze serviceafdeling. Tisser werkt continu aan het uitbreiden van ons dienstenpakket.

 • Worden de schoonmakers van Tisser gescreend?

  Tisser werkt bewust met vaste krachten. Eigen medewerkers, die we screenen en opleiden. Op deze manier willen wij onze kwaliteit waarborgen. Ben je om welke reden dan ook toch niet tevreden over jouw schoonmaker? Dan vinden we het belangrijk dat je hier een melding van maakt. Neem in dat geval contact met ons op.

Bekijk alle vragen

Wil jij aan het werk voor de nieuwe dienst van Asito?

Meld je dan aan! We nemen binnenkort contact met je op om te kijken of we een goede match zijn. We houden je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik ben al in dienst van Asito

Ik ben nog niet in dienst van Asito

Heb je toch nog vragen over deze nieuwe dienst?

Stel ze dan gerust via info@tisser.nl.